Saturday, 9 February 2013

peserta suku akhir lantai cilik (kl) nama kumpulan :)

Lengkaplah sudah pengumuman 6 juara zon yang telah melayakkan diri ke peringkat suku akhir peringkat Nasional. 
JUARA-JUARA ZON ADALAH:
1. CENDERAPUTERI ZON TIMUR
2. SJK (C) PEREMPUAN CINA ZON UTARA
3. SRI TUNAS PETRA, SK EN BUYONG ZON SARAWAK
4. KESENIAN PESONA ANJUNG ZON SELATAN
5. LANGKAH CILIK SK SEMBULAN ZON SABAH
6. KAKI NARI DANCERS ZON TENGAH

TAHNIAH KEPADA SEMUA......teruskan memperjuangkan seni tari tradisional

Sunday, 3 February 2013

haiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ni lah anatara product yang saya guna selalu ye

cara2 saya cuci muka guna CLEAN ANDCLEAR
1.basuh tangan hingga bersih
2.letak CLEAN AND CLEAR kat tapak tangan dan letak setitik air kat tapak tangan tadi
3.gosok tangan hinnga keluar buih
4.letak kat muka (letak kat seluruh muka)jangan bagi kena mata
5.basuh muka dalam 2minute je eh!
*tu je ehh

                          hai peeps sekarang lama dah tak tulis blog tapi akhirnya tulis
                                ada ujibakat lantai cilik senarnya pada 15 2 2013 hinnga 20 2 2013 ye semua
kami dari kumpulan cendana puteri skz1 ye... skz1 sekolah sbt tau ! ;)...bertempat di KL yo
bye2

Friday, 4 January 2013

                               
                       name aqilah solehah bt azlisham.umur 12 macam saya .......i'allah kita dapat 5a
lama tak tulis blog sebenarnya sekarang saya dah 12 tahun nak menduduki peperiksaan UPSR !!!! takut

tapi i'allah saya dapat buat peperiksaan i'allah doakan untuk saya ye semua

Thursday, 9 August 2012

felt photo taken at sus nd felt ;)

 
                                              i love this flower felt flower





                                      felt flower........

Monday, 28 May 2012

BORING

hai!masa cuti tok tahu nak wak gapo sebenara....sekarang nih saya asyik main facebook je dan jenguk blog sayo tak pe lah tu je lah bubyeeeee